Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Image: 
Image: 
Image: 
Image: 

Σταυρουλάκης Γιάννης και Μαρία.
Πρώτη επιλογή και άνετη επιτυχία στο επιστήμης υπολογιστών Κρήτης
Τι να πει κανείς για τα δυο δίδυμα αδερφια και για την προσπάθεια που καταβάλανε.Ενα μεγάλο μπράβο για τη συνέπεια και οργάνωση που επέδειξαν καθόλη τη διάρκεια του έτους. Πέτυχαν στην πρώτη επιλογή τους με υψηλότατες βαθμολογίες ΑΟΘ 17,6 και 17,7 ΕΚΘΕΣΗ 16 και 15 ΑΕΠΠ 17,7 και 16.5 .Πολλες φορές εμεις οι φροντιστές κοιτούμε τις υψηλές βαθμολογίες,η ουσία όμως είναι η πρωτη επιλογή του μηχανογραφικού ,αυτό σε κάνει ευτυχισμένο και πετυχημένο .
Ολοι οι καθηγητές και η διεύθυνση της Συγχρονης Εκπαίδευσης ευχόμαστε όλη η υπόλοιπη ζωή τους να είναι γεμάτη με επιτυχίες και πρόοδο ,όπως ακριβώς τους αξίζει.

Μελίνα Τσαχάκη
Μετά την αδερφή της Μαρία σειρά της Μελίνας να πετύχει το στόχο της .Στην πρώτη της επιλογή πιθανόν με άνεση στο παιδαγωγικό τμήμα του Ρεθύμνου.
Μια δύσκολη χρονιά όπου το «κοπιών αμειφθήσεται»θα μπορούσε να είναι ο τίτλος που ταιριάζει στην περίπτωση της Μελίνας. Στο τέλος η Μελίνα επέδειξε εξαιρετικό ζήλο και μια σταθερότητα που φάνηκε σε όλα τα μαθήματα να δείχνει ότι ήξερε τι ακριβώς ήθελε. Αλλωστε το αποδεικνύει και η βαθμολογική ισορροπία αυτό:Ιστορία 16.7 Εκθεση 16 Λατινικά 15.8 με βαθμολογία 15311 πετυχαίνει προφανώς άνετα το στόχο της στο Παιδαγωγικό Ρεθύμνου.
Ολοι μας καθηγητές διεύθυνση του Φροντιστηρίου Συγχρονη Εκπαίδευση ευχόμαστε η καλοσύνη της και οι αρετές της να μεταφερθούν στους μελλοντικούς μαθητές της.Από καρδιάς καλή συνέχεια..

Γενναράκης Γιώργος
Διακαής του πόθος η Γυμναστική Ακαδημία.15.300 μόρια και ελπίζουμε να είμαστε στους επιτυχόντες. Ο Γιώργος πήγε πολύ καλά στην Εκθεση 16,5 και Λατινικά πρέπει να είναι από τους υψηλότερους βαθμούς 20 του σχολείου Γαζίου .Ηταν ένα συγκροτημένο παιδί μελετηρό με μια αξιοζήλευτη σταθερότητα που τον βοήθησε στην τελική του προσπάθεια. Η συνολική του όμως προσπάθεια βαθμολογείται πολύ ψηλότερα.
Το φροντιστήριό μας και οι καθηγητές του, του εύχονται καλή σταδιοδρομία και επιτυχή έκβαση σε όποιο στόχο θέσει εκ νέου.

Ζαχαριουδάκη Ελένη
Πρόκειται για παραγματικά μεγάλη επιτυχία δεδομένου ότι η Ελένη άλλαξε πεδίο μόλις το Σεπτέμβριο του 2018 ,από Θεωρητική κατεύθυνση σε Οικονομίας και πληροφορικής. Ενας Γολγοθάς διαφορετικών εντελώς μαθημάτων με πολύ απαιτητικό περιεχόμενο. Η Ελένη όχι μόνο τα κατάφερε αλλά βαθμοί ΑΟΘ 14,6 Αεππ 16,8 συνθέτουν μια προσπάθεια αξιέπαινη να μην πω υπέρβαση.Η πρώτη της επιλογή είναι η Διοίκηση επιχειρήσεων Ηρακλείου ,ένας στόχος εφικτότατος καθώς η Ελένη συγκέντρωσε πολύ περισσότερα μόρια από την περσινή βάση της σχολής. Οι καθηγητές της Συγχρονης εκπαίδευσης της ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και καλή συνέχεια σε ό,τι επιλέγει στη ζωή της


Επιτυχίες Μαθητών

Ψηφοφορία

Ποιον θεωρείτε καλύτερο Έλληνα αθλητή/τρια της τελευταίας 50ετίας;:

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

  Tetris
  Τάβλι
  Mango Boom
Mah Jong